Wij zoeken met u naar de beste manier om u         schuldenvrij te maken en te houden.

Over ons

Wie zijn wij

AFS is opgericht door professionals die hun sporen ruimschoots hebben verdiend binnen de zorg, de sociale zekerheid, bank- en verzekeringswezen en binnen de schuldhulpverlening. Zij zijn thuis in hun vak, kennen de cliënten en weten wat er bij hen leeft. Binnen hun vakgebied hebben zij ook de benodigde certificeringen behaald.

Wat doen wij

Er wordt tegenwoordig steeds meer gevraagd van mensen op financieel gebied. Men dient zich door een oerwoud van regels, financiële constructies en verplichtingen heen te worstelen wil men nog iets gedaan krijgen. Dit kan iemand soms boven het hoofd groeien. Men kan het inzicht ook simpelweg niet hebben en soms heeft men, om wat voor reden dan ook, gewoon geen tijd om zich hier voldoende mee bezig te houden. Als gevolg hiervan kan men in de financiële problemen komen. Er is vervolgens niet altijd direct gerichte hulp voorhanden of wordt de juiste hulp niet geboden als gevolg van de complexiteit van de situatie.

AFS stelt zich als doel om haar cliënten oplossingen aan te bieden. Oplossingen waardoor de cliënt in staat is mee te komen.Oplossingen waardoor de cliënt weer vooruit kan kijken. Oplossingen die helpen voorkomen dat het uit de hand loopt. Oplossingen die individueel bepaald worden aan de hand van de hulpvraag van de cliënt. Oplossingen waar de cliënt iets aan heeft. Oplossingen die ook echt een oplossing zijn.

Vandaar dat wij dan ook zeggen: “Laat ons een oplossing voor uw probleem vinden”.

                  Samenwerking