Wij zoeken met u naar de beste manier om u         schuldenvrij te maken en te houden.

Bedrijfsonderdelen

Binnen AFS is veel ervaring aanwezig. Deze ervaring maakt dat er veel verschillende diensten aangeboden kunnen worden, te onderscheiden in diensten aan particulieren en diensten aan bedrijven en organisaties.

Bij diensten aan particulieren valt te denken aan inkomensbeheer/budgetbeheer, bewindvoering, budgetcoaching, budgetadvies, controle/correntie loonbeslag of een cursus rondkomen met inkomen. Ook schuldhulpverlening kunnen wij verzorgen, er van uitgaand dat er een derde partij is die dit traject wilt vergoeden (bijvoorbeeld een gemeente of een werkgever). Daarnaast kunnen wij ondersteuning bieden binnen het PGB traject.

Bedrijven en organisaties kunnen wij veel werk uit handen nemen. Wij bieden voor hun cliënten dezelfde diensten aan als aan particulieren. Ook kunnen wij trainingen op het gebied van schuldhulp/preventie verzorgen. Daar waar er behoefte is, kunnen wij gehele trajecten uit handen nemen. Dit kan zowel in-house als vanuit een externe locatie verzorgd worden. Uiteraars zijn onder medewerkers ook in te huren als u eens een capaciteitsprobleem heeft.

Heeeft u meer interesse in onze diensten, neem dan contact op via het contactformulier of bel ons geheel vrijblijvend op.

                  Samenwerking